Saeed Blogger

مرجعی برای یادگیری

Saeed Blogger

مرجعی برای یادگیری

فارکس چیست و بهترین سایت آموزش فارکس به زبان فارسی کدام است؟

بزرگترین بازار مالی دنیا با نام فارکس، جایی است که علاقه مندان به سرمایه گذاری می‌توانند با هر میزان سرمایه، وارد آن شده و هر چیزی را خرید و فروش کنند. در بازار فارکس، بیش از 400 آیتم معاملاتی وجود داشته، اما اکثر بروکرها تنها نزدیک به 200 الی 250 آیتم را در اختیار تریدرها قرار میدهند. با این حال، بیش از 90 درصد آن‌ها هرگز توسط تریدرها انتخاب و معامله نمی‌شوند! بازار فارکس تاریخچه‌ی جالبی داشته و از دل نیازها ایجاد شده است. همانطور که می‌دانید، بازار بورس، محدودیت‌های فراوانی داشته و به همین دلیل نیز سرمایه‌گذاران آرزو داشتند که می‌توانستند این سدها را شکسته و بازار جدیدی را برای سرمایه گذاری ایجاد کنند.

محدودیت های بورس

در بازار بورس، هر چقدر هم که بزرگ و پر محصول باشد، باز هم همیشه احتمال ایجاد شدن صف خرید و فروش وجود دارد. این صف‌ها به معنای از دست رفتن فرصت سرمایه گذاری بوده و قطعا هیچ سرمایه گذاری دوست ندارد که موقعیت ها را از دست بدهد. بنابراین، اولین ویژگی بازار فارکس، محدود نبودن تعداد سفارشات است. بدین ترتیب، به جای اینکه اصل کالا مورد خرید و فروش قرار بگیرد، قیمت آن بین خریدار و فروشنده، معامله می‌شود. این یعنی اگر شما درخواست خرید مثلا سهام اپل را دارید، به جای آن می‌توانید در بازار فارکس وارد شده و قرارداد CFD سهام اپل را معامله کنید. شما سهام اپل را به صورت CFD از فردی خریداری می‌کنید که وی قصد فروش آن را داشته باشد!

با ظهور قراردادهای آتی (فیوچر یا CFD)، مشکل صف‌های خرید و فروش و همچنین محدودیت عرضه دارایی‌ها حل شد. همیشه کسی هست که حاضر باشد با شما وارد معامله شود و همیشه دارایی مد نظر شما، آماده‌ی خرید و فروش است.

از طرف دیگر، بورس‌ها فقط برای افراد یک کشور بوده و اتباع کشورهای دیگر یا نمی‌توانند وارد آن شوند و یا به سختی می‌توانند در آن سرمایه گذاری کنند. اما در فارکس، پس از احراز هویت، همه چیز در اختیار شماست. مثلا فرض کنید که قصد ورود به بورس نیویورک و خرید سهام اپل را دارید. باید به نیویورک رفته، مراحل قانونی ورود به این بورس را دنبال کرده و در نهایت، سهام مد نظر خود را خریداری کنید. اما در فارکس، با چند کلیک شما سهام اپل را خریداری کرده و همراه با افزایش قیمت آن، از دارایی خود لذت خواهید برد.

در بورس، فقط دارایی‌های محدودی عرضه شده و این دارایی، سهام شرکت‌های مشخص است. اما در بازار فارکس، آیتم‌های زیر را به سادگی معامله خواهید کرد:

  • جفت ارزها (دلار، یورو، پوند، ین و ...)
  • سهام شرکت های مختلف
  • شاخص بورس کشورهای مختلف
  • اوراق قرضه کشورهای مختلف
  • انرژی (نفت و گاز تولید شده توسط شرکت های مختلف)
  • کالاها (گندم، سویا، قهوه، شکر و ...)
  • رمزارزها

بله! همه چیز در یک پلتفرم و با چند کلیک در اختیار شما قرار خواهد گرفت. همه‌ی این ها به لطف واسط‌هایی به نام بروکر بوده که دسترسی شما را به بازار فارکس، فراهم می‌کنند. برای آشنایی بیشتر با فارکس می‌توانید این مقاله را مطالعه کرده و گام به گام با آن جلو رفته تا نهایتا تبدیل به یک تریدر حرفه‌ای شده و از منزل و تنها با چند کلیک، سرمایه‌ی خود را چند برابر کنید. اهمیت آموزش فارکس را به هیچ عنوان فراموش نکرده و برای اینکه هم آموزش‌های را بهتر دنبال کنید و هم بهترین بروکرها را انتخاب کنید، به وبسایت معامله گر ایرانی سر بزنید.

نظرات 0 + ارسال نظر
برای نمایش آواتار خود در این وبلاگ در سایت Gravatar.com ثبت نام کنید. (راهنما)
ایمیل شما بعد از ثبت نمایش داده نخواهد شد