Saeed Blogger

مرجعی برای یادگیری

Saeed Blogger

مرجعی برای یادگیری

چگونه میتوان در فارکس ثبت نام کرد؟

اگر تا کنون در بازارهای مالی مختلف از جمله بورس ایران فعالیت کرده باشید، حتما میدانید که دریچه ی ورود به یک بازار جدید، استفاده از خدمات یک موسسه واسط یا همان کارگزاری است . در بازار فارکس به این کارگزاری بروکر گفته شده که معادل لغت Broker یا همان واسطه است. بروکرها، نهادهایی هستند که تحت نظارت موسسات مالی بین المللی فعالیت کرده و وظیفه‌ی آن‌ها، ارائه‌ی خدمات معاملات مالی در بازار فارکس است. افتتاح حساب در بازار فارکس کاملا رایگان بوده و هیچ بروکری حتی 1 دلار نیز بابت افتتاح حساب، کارمزد دریافت نمیکند.

در حقیقت، تنها زمانی بروکر از شما کارمزد دریافت کرده که شما اقدام به انجام معاملات کرده باشید. بنابراین، ورود به بازار فارکس کاملا رایگان بوده، اما در هنگام معامله کردن، درصد بسیار اندکی بابت کارمزد معاملات از حساب معاملاتی شما نزد بروکر، کسر خواهد شد. این کارمزد به سه شکل اسپرد، کمیسیون و یا سواپ بوده که در مقالات دیگر به آن ها خواهیم پرداخت. به هر حال، اولین قدم برای ثبت نام در فارکس انتخاب یک کارگزار امین و معتبر است که بتوان پس از آن، با خیال راحت از خدمات آن استفاده کرد.

برای ثبت نام فارکس، تنها به تصویر مدرک هویتی خود نیاز دارید. برای مثال، تقریبا تمام بروکرها، کارت ملی، شناسنامه، پاسپورت و گواهینامه را به عنوان مدرک هویتی معتبر قبول داشته و تنها نیاز است که تصویر صفحه ی اول پاسپورت و شناسنامه و یا تصویر پشت و روی کارت ملی یا گواهینامه را آپلود نمایید. بروکرها عموما در زمانی کمتر از یک ساعت، اعتبار مدرک شما را سنجیده و پس از آن، امکان افتتاح حساب در بروکر را به شما خواهند داد.

برای یادگیری کامل مراحل افتتاح حساب در فارکس به همراه آموزش گام به گام تصویری، به مقاله ثبت نام فارکس در وبسایت بهترین هست، مراجعه نمایید.

مخدر خانمان برانداز کراک را چگونه مصرف میکنند؟

کراک یکی از بدترین مواد مخدری است که در طی سالیان گذشته وارد ایران شد. از اینجایی که این ماده مخدر را به نوعی به کوکائین ربط داده اند و کوکائین نیز ماده ی مخدری برای اقشار مرفه جامعه است، استقبال از آن افزایش یافت. با گذشت کمتر از چند سال از شروع تولید و توزیع آن، آثار وحشتناک آن بر جسم و روان معتادان مشخص گردید و به همین دلیل نیز به سرعت، تبدیل به ماده ی مخدری گردید که افراد کمتر به سمت آن میرفتند.

با این حال، قیمت بسیار کم آن نسبت به سایر مواد مخدر و همچنین احساس نئشگی فوق العاده زیاد آن که گاها با یکبار مصرف میتواند 24 ساعت تمام باعث حال خوش معتاد شود، باعث شده تا هنوز هم تولید و مصرف آن ادامه داشته باشد. احساس نئشگی این ماده مخدر تقریبا بی نظیر بوده، اما در همان زمان نیز چنان فشاری بر بدن وارد کرده که تمامی سیستم ها و ارگان های بدن را از کار می اندازد. حتما شنیده اید که افرادی که کراک مصرف میکنند، دچار بیماری های پوستی درمان ناپذیر شده که با یک کشیدن ساده، پوست از بدن جدا میشود.

کراک اولین ضربه را به سیستم ایمنی بدن زده و باعث تضعیف آن میشود. پس از آن نیز به دلیل نیاز متعدد به مصرف و قرار گرفتن در حالت نئشگی، فرد به بهداشت فردی کم توجه شده و همین امر نیز باعث عفونت در سرتاسر بدن خواهد شد. بروز عفونت و ضعف سیستم ایمنی بدن همزمان باعث میشود که فرد، به صورت زنده تجزیه و فاسد شده و رفته رفته تمامی ارگان ها کارآیی خود را از دست بدهند.

مخدر کراک به کمک پایپ یا یک تکه زرورق مصرف میشود. کراک ماده ای به رنگ زرد یا کرمی رنگ بوده که حالت جامد دارد. قطعات کراک را در پایپ یا برروی زرورق ریخته و سپس با کمک فندک اتمی به آن حرارت میدهند. این کار باعث بخار شدن کراک و متصاعد شدن دود بی رنگی شده که وارد کردن آن به ریه ها، میتواند در کمتر از 10 ثانیه علائم نئشگی را در فرد ایجاد نماید. روش دیگر مصرف این مخدر نیز حل کردن آن در حلال و سپس تزریق به رگ است.

از آنجاییکه به مرور زمان مصرف بالا رفته، دفعات تزریق نیز افزایش می یابد. همین امر باعث شده تا رگ ها به مرور زمان دچار زخم ها و عفونت های متعددی شده که قابلیت ترمیم نداشته باشد. در اصطلاح به این حالت خشک شدن رگ گفته شده که معتاد چاره ای جز پیدا کردن رگ جدید و تزریق به محل دیگر بدن ندارد. این امر باعث میشود که در گذر زمان، تک تک رگ ها خشک شوند.

روند تحلیل بدن در افرادی که مخدر کراک مصرف میکنند به حدی زیاد است که عموما بیشتر از سه سال عمر نمیکنند. بنابراین، توصیه میشود در صورتی که متوجه مصرف کراک شدید، فرد را به کمپ ترک کراک معرفی نمایید تا مانع از مرگ زودرس عزیزان خود شوید. در صورتیکه از مراجعه به کمپ اجتناب نمودند نیز میتوانید از خدمات کمپ اجباری استفاده نمایید. این افراد قدرت تصمیم گیری صحیحی نداشته و متوجه هیچیک از رخدادهایی که زندگی آنها را نابود میکند، نمی شوند. مطمئن باشید که پس از اتمام دوره ترک کراک، این مددجویان سپاس گذار تصمیم شما خواهند بود.

راه و روش اصولی ترک هروئین چیست

ترک هروئین

هروئین دیگر ماده‌ای است که از خانواده اپیوئیدها (افیون‌ها) است که نه همانند تریاک و کدئین کاملا طبیعی است و نه همانند متادون، کاملا شیمیاعی است. این ماده‌ی مخدر از فرآوری مورفین تولید می‌شود، بنابراین، در دسته نیمه صنعتی یا نیمه شیمیاعی‌ها قرار می‌گیرد.

عموما هنگامیکه فرد به دریافت مورفین وابسته شده و اصطلاحا تحمل وی نسبت میزان مرفین موجود در تریاک بالا می‌رود، برای احساس کردن مجدد سرخوشی، به سراغ مواد قوی‌تری همانند هروئین خواهد رفت. آثار مخرب این ماده برروی مغز بیشتر از تریاک بوده و ترک هروئین نیز به همین جهت، دشوارتر از ترک تریاک خواهد بود. اگر نیاز به مشاوره فوری برای ترک اعتیاد دارید، از دکمه‌های زیر استفاده نمایید.

هروئین چیست؟

هروئین یکی از مواد مخدر رایج در کشور بوده که رنگ خالص آن، کاملا سفید است. اما عموما دلال‌ها و فروشنده‌های خیابانی برای کم شدن قیمت آن، ناخالصی‌های متعددی همانند شیر خشک، نشاسته، پودرهای گلوکز و بی کربنات و قند و یا حتی در مواردی پودر گچ اضافه شده که رنگ آن را به قهوه‌ای تغییر می‌دهد. این ماده مخدر در ابتدا در قرن 19 میلادی به عنوان یک مسکن (ضد درد) معرفی گردید و خواص آن کاملا جدید بود. این ماده توانایی از بین بردن بیشتر دردها (حتی دردهای بسیار سنگین) را داشت.

اما چند دهه بعد، تحقیقات نشان داد که این ماده به شدت اعتیادآور بوده و علاوه بر آن، آثار جانبی مصرف آن بسیار خطرناک است. به همین جهت نیز از لیست داروهای درمانی خارجی شده و به لیست مواد مخدر اضافه شد. جالب است بدانید که در حال حاضر، تنها زمانی می‌توان از هروئین به عنوان ماده‌ی دارویی استفاده کرد که فرد دچار بیماری لاعلاج شده و درد شدیدی را متحمل می‌شود. در چنین مواردی، تیم پزشکی برای کم کردن درد، موادی از خانواده‌ی هروئین برای تسکین درد استفاده می‌کنند.

هروئین چگونه مصرف میشود؟

سه روش مصرف برای هروئین وجود دارد:

  • استنشاق یا همان اسنیف از بینی
  • کشیدن دود
  • تزریق

مدل استنشاق یا اسنیف هروئین عموما در میان نوجوانان و جوانان رایج بوده و عموما نیز بعد از مدتی، برای تجربه‌ی لذت بیشتر به سراغ تزریق آن خواهند رفت. در مدل کشیدن دود هروئین، آن را برروی زر ورق (نسوز) ریخته و اندکی حرارت داده و سپس از طریق دهان دود را به درون ریه می‌کشند. در روش تزریق نیز عموما هروئین را در قاشق ریخته و با آب لیمو یا جوهر لیمو و ویتامین C ترکیب کرده و زیر آن را حرارت داده تا رنگ آن تغییر کند. سپس مایع را با سرنگ به درون رگ‌ها تزریق خواهند کرد.

افرادی که هروئین را تزریق می‌کنند، در شروع به کار از رگ‌های روی ساعد استفاده کرده که به مرور زمان، محل آن‌ها به شدت زخم شده و دیگر نمی‌توان از رگ‌های این محل استفاده کرد، سپس فرد به سراغ رگ پشت دست رفته و بعد از خشک شدن این رگ‌ها، به سراغ ساق پا خواهد رفت. پس از مدتی مصرف کردن این رگ‌ها نیز دچار مشکل شده که نهایتا فرد مجبور به استفاده از رگ گردن و نهایتا، تزریق مستقیم به بیضه می‌شود. احتمالا درد تزریق به بیضه را نمی‌توان تصور کرد، اما میزان اعتیاد به این ماده تا حدی بالا هست که فرد حاضر می‌شود سوزن را در بیضه‌ی خود فرو کند.

چرا هروئین اعتیاد آور است؟

هروئین نیز همانند سایر مواد افیونی، از سدهای خونی اطراف مغز (لایه‌ی محافظتی) عبور کرده و به گیرنده‌هایی با نام نوروفین در مغز متصل شده و عملکرد سیستم عصبی مغز را مختل می‌کنند. به دلیل ساختار متفاوت هروئین نسبت به سایر اعضای این خانواده (تریاک، کدئین، متادون و …)، این مخدر بسیار سریع در چربی بدن حل شده و به سرعت وارد مغز می‌شود. به همین جهت نیز آثار مصرف این ماده، به سرعت در فرد ظاهر شده و احساس سرخوشی، در چند دقیقه و حتی ثانیه‌ی بعد، کاملا مشهود است.

مواد مخدری که در چربی بدن حل می‌شوند (نسبت به موادی که در آب بدن حل می‌شوند)، ماندگاری بالاتری داشته و فرآیند پاکسازی طولانی‌تری خواهند داشت. از دیگر مخدرهایی که در چربی حل می‌شود، می‌توان به گل اشاره کرد. به همین جهت نیز ترک هروئین و ترک گل هر دو سخت‌تر از ترک سایر مخدرها هستند.

اگر فردی هروئین را بیش از دو هفته متوالی مصرف کند، مغز به متصل بودن مورفین حاصل شده از مصرف هروئین به گیرنده‌های نوروفین عادت کرده و در صورت توقف مصرف، علائم محرومیت (نرسیدن ماده مخدر)، در بدن ظاهر خواهد شد. اصلی‌ترین دلیل مصرف مجدد نیز ظهور علائم محرومیت بوده که هم به صورت جسمانی و هم به صورت ذهنی هستند. به همین دلیل نیز مصرف هروئین در زمان کوتاه نیز باعث معتاد شدن به آن شده و با گذر زمان، فرآیند ترک هروئین سخت‌تر از گذشته خواهد شد.

علائم اعتیاد به هروئین

یکی از سوالاتی که عموما از تیم پشتیبانی کمپ ترک اعتیاد مسیر سبز پرسیده می‌شود، این است که از کجا بفهمیم فردی معتاد به هروئین است؟ این سوال عموما توسط خانواده‌هایی که نگران فرزند و یا اقوام نزدیک خود هستند، پرسیده می‌شود. پروسه‌ی سرخوشی تا نیاز به مصرف مجدد هروئین بین 4 تا 24 ساعت بوده که هر چقدر مدت زمان مصرف بیشتر باشد، پروسه کوتاه‌تر خواهد شد. بنابراین، افرادی که مدت طولانی در حال مصرف این مخدر هستند، روزانه تا 6 بار باید هروئین مصرف کنند.

اولین نشانه‌های مصرف هروئین این است که فرد به مرور زمان، تمامی کارهای مهم را کنار گذاشته و فقط به دنبال سرخوشی ناشی از مصرف بوده و پس از آن مدتی کسل بوده و مجددا با ظاهر شدن علائم محرومیت، به دنبال مصرف مجدد خواهد بود. عقب افتادن کارهای مهم زندگی اولین اثر مصرف این ماده مخدر بوده که شاید سیگنالی برای نیاز به ترک هروئین باشد. دقت داشته باشید که تنها روشی که بتوان از اعتیاد یا پاک بودن مطمئن شد، انجام آزمایش است. اما به صورت خلاصه، علائم و نشانه‌های رفتاری مصرف هروئین به شرح زیر هستند:

  • عقب ماندن از تمامی امور مهم زندگی
  • کاهش آستانه تحمل و بالا رفتن پرخاشگری
  • بی میلی به تمامی امور
  • چرت زدن‌های غیر ارادی و بی وقفه
  • ایجاد بهانه برای خارج شدن از جمع (دوستان یا خانواده)
  • نیاز مکرر به پول
  • کاهش تمرکز
این‌ها علائم ظاهری هستند که در اثر مصرف این ماده مخدر ایجاد می‌شوند. علاوه بر این علائم، تغییراتی در ظاهر و فیزیک بدن نیز ایجاد خواهد شد که به شرح زیر هستند:
  • حالت تهوع و استفراغ
  • منگی، گیجی، خواب آلودگی و چرت زدن
  • تنگ شدن مردمک‌های چشم و تغییر حالت آن (حتی در نور کم)
  • مشکلات تنفسی همانند تنگی نفس و سرفه
  • بهم ریختن ساعت خواب
عوارض عدم ترک هروئین
تنگ شدن مردمک

عوارض عدم ترک هروئین

در صورتیکه فرد به دنبال ترک هروئین نباشد، در کوتاه مدت و بلند مدت، عوارض متعددی برای وی اتفاق خواهد افتاد که متاسفانه، این عوارض تنها محدود به خود فرد معتاد نبوده و قطعا خانواده و اطرافیان را نیز درگیر خواهد کرد.

در کوتاه مدت

پس از گذشت مدت کوتاهی از مصرف این ماده مخدر، مشکلات زیر برای فرد رخ خواهد داد:

  • بیخوابی
  • مشکلات اضطراب و تنش ناشی از بیخوابی
  • تکرر ادرار
  • مشکلات و اختلالات عصبی و پنیک اتک
  • بهم خوردن چرخه قاعدگی در بانوان

در بلند مدت

با گذر زمان، مشکلات جانبی ناشی از مصرف این ماده مخدر که اصلی‌ترین آن، کاهش رعایت بهداشت فردی است، احتمال بروز بیماری‌های جسمی بیشتر خواهد شد. یکی از خطرناک‌ترین بیماری‌هایی که در کمین افراد معتاد به هروئین است، بیماری‌های خونی همانند ایدز و هپاتیت بوده که در اثر مصرف سرنگ آلوده رخ خواهد داد. در افرادی که این ماده را به صورت تزریقی مصرف می‌کنند، به مرور زمان تمامی رگ‌های بدن خشک و پاره خواهد شد که نتیجتا، باعث بروز بیماری‌های پوستی می‌شود. عوارض عدم ترک هروئین در طولانی مدت به شرح زیر هستند:

  • از بین رفتن اشتها و لاغری مفرط
  • یبوست مستمر
  • زخم و آبسه‌های پوستی (در صورت تزریق)
  • ایدز
  • هپاتیت
  • از بین رفتن قدرت باروری و مرده زایی (در بانوان)

ترک هروئین در منزل

میزان وابستگی ذهن و بدن به هروئین به حدی بالاست که با بروز علائم محرومیت، فرد اشتیاق بسیار بالایی به مصرف مجدد خواهد داشت. نرسیدن مواد مخدر نیز از طرف دیگر، باعث بروز مشکلات جسمانی و روحی فراوانی خواهد شد. به همین جهت نیز عموما ترک هروئین در منزل موفقیت آمیز نبوده و تنها باعث درد و رنج فراوان (چه خود معتاد و چه اطرافیان) خواهد شد و سپس فرد مجدد مصرف را شروع خواهد کرد. برای ترک هروئین به صورت قطعی، باید از خدمات کمپ‌های معتبر ترک اعتیاد استفاده کرد.

کمپ ترک هروئین

اگر خود فرد معتاد تصمیم به ترک هروئین بگیرد، می‌تواند از خدمات کمپ اختیاری استفاده کرده و در مدتی تقریبا سه هفته‌ای، با کمترین علائم و حتی بدون درد، تمام پاک شود. اما در صورتی که فرد با رفتن به کمپ مخالفت کرده اما زندگی اطرافیان را سخت کرده باشد، همانطور که در مقاله کمپ اجباری توضیح داده شد، امکان انتقال وی توسط اطرافیان به کمپ اجباری، امکان پذیر خواهد بود. تفاوتی میان کمپ اختیاری و اجباری وجود نداشته و برنامه درمان ثابت خواهد بود. دلیل تفاوت نام‌گذاری، فقط بر مبنای خواست خود معتاد یا اطرافیان وی است.

مراحل ترک قطعی هروئین

برای ترک هروئین در ابتدا مراحل سم زدایی انجام شده تا بدن فرد از وجود ماده مخدر پاک شود. سپس در طول دوره‌ی درمان، جلسات روان درمانی متعددی برگذار خواهد شد تا قدرت ذهنی فرد بالا رفته و بتواند در برابر مواد مخدر، مستحکم باقی بماند. علاوه بر آن، یکی از دلایل اصلی اعتیاد، همواره فقر بوده است. در مدت حضور در کمپ ترک هروئین، دوره‌های کارورزی نیز برگذار خواهد شد تا با یادگیری مهارت جدید، مددجو بتواند جایگاه اجتماعی بهتری برای خود ایجاد نموده و همواره از اعتیاد دور بماند.


منبع: https://masir-sabz.com/services/heroin