Saeed Blogger

مرجعی برای یادگیری

Saeed Blogger

مرجعی برای یادگیری

پیش از جراحی این اقدامات را برای درمان زانوی پرانتزی انجام دهید

زانوی پرانتزی یا پای پرانتزی اصطلاحی است که به فرم خاصی از پای افراد گفته میشود. از آنجاییکه فرم پاهای فرد مبتلا به این بیماری شبیه به پرانتز شده (در ناحیه ی زانو به سمت بیرون یا درون انحراف پیدا کرده است)، به این بیماری نیز پا یا زانوی پرانتزی گفته میشود. طبق بررسی های آماری انجام شده، این بیماری بیشتر بین کودکان رایج بوده و افرادی که سن رشد را رد کرده باشند، احتمال ابتلا به این بیماری در آن ها کمتر است. در کودکان و خصوصا نوزادان، به دلیل نرم بودن استخوان ها (شبیه به غضروف بودن آنها)، ممکن است در اثر قرارگیری طولانی مدت پا، فرم آنها تغییر کند.

اما ایجاد پای پرانتزی در نوزادان طبیعی بوده و با گذر زمان، این مشکل حل خواهد شد. پس از رشد بافت های غضروفی و افزایش استحکام آنها، خصوصا در نواحی زانو، حالت پرانتزی پا از بین رفته و پاها صاف خواهند شد. اما در بزرگسالی، اگرچه احتمال ابتلا به این بیماری کمتر است، اما در صورتیکه فرد علائم این بیماری را داشته باشد، احتمالا بخاطر دلایل دیگر بوده و توصیه میشود که حتما نزد متخصص مربوطه رفته و روند درمان را آغاز کند. از جمله دلایلی که ممکن است باعث ایجاد زانوی پرانتزی در بزرگسالان شود، میتوان به موارد زیر اشاره کرد:

  • عفونت استخوانی
  • تومور استخوانی
  • زخم
  • بیماری استخوانی پاژه
  • بیماری استخوان شکننده
  • آکندروپلازی
  •  بیماری بلانت

لازم به تاکید است که موارد فوق، فقط حدسی در خصوص علت ایجاد بیماری پای پرانتزی در افراد است. بنابراین، هنگامیکه این مقاله را مطالعه میکنید، اصلا نباید نگران هیچ چیز باشید و کافی است که به پزشک متخصص مراجعه کرده و طرح درمان را آغاز کنید.

در هر صورت، بیماری پای پرانتزی جزو بیماری هایی است که به سادگی قابل درمان است. شرط اول آن هم این است که در مراحل اولیه و پیش از انحراف بیشتر، به دنبال درمان زانوی پرانتزی باشید. در مراحلی که این بیماری هنوز شدت نگرفته باشد، کافی است با دنبال کردن حرکات اصلاحی و توجه به اصول فعالیت های روزانه، مانع از رشد آن شوید. نحوه ی نشستن، بلند شدن، راه رفتن، بلند کردن اجسام و ... همگی بخشی از روند درمان زانوی پرانتزی هستند و احتمالا میتوانند بدون نیاز به جراحی، این انحراف را از بین ببرند.

دنبال کردن حرکات اصلاحی در طول روز، به نوعی همانند ورزش کردن بوده که نه تنها به درمان زانوی پرانتزی کمک کرده، بلکه مشکلات متعددی از جمله یبوست، ناهنجاری های بدنی و ... را نیز درمان میکند. علاوه بر آن، با رعایت طرز صحیح انجام فعالیت های روزانه، به دلیل موقعیت گیری صحیح بدن، قد فرد نیز تا چندین سانتی متر بلندتر خواهد شد.

نظرات 0 + ارسال نظر
برای نمایش آواتار خود در این وبلاگ در سایت Gravatar.com ثبت نام کنید. (راهنما)
ایمیل شما بعد از ثبت نمایش داده نخواهد شد